אנו מציעים מגוון פתרונות שנועדו להבטיח ציות לתקנים ולתקנות, כולל תקנים בנושאי גישה לבעלי מוגבלויות ותפעול המעליות בזמן שריפה. כל המעליות שלנו עומדות בתקנות הבטיחות של EN81-1:1998 לבנייה ולהתקנה של מעליות ומוכנים לתקן החדש EN81-20:2014 לכשייכנס לתוקף .
פתרונות עבור מעליות התואמים לתקנים
תקנים חדשים בנושא בטיחות וגישה
שני תקנים אירופאים חדשים בנושא תכנון וייצור מעליות יעניקו יתרונות משמעותיים מבחינת הגישה והבטיחות הן של הנוסעים והן של טכנאי השירות.
התקן הראשון, EN 81-20:2014, מציב דרישות בטיחות מעודכנות לגבי בנייה והתקנה של מעליות חשמליות והידראוליות השני, EN 81-50:2014, מגדיר את דרישות הבדיקה והבחינה של רכיבי הבטיחות במעלית.
התקנים החדשים גם מבהירים ומשפרים את דרישות הממשק הנוכחיות עם הבניין. הם מחליפים את תקני EN 81-1 ו-EN 81-2 הנוכחיים שפורסמו ב-1998, וכל המעליות שנכנסו לשימוש החל מ-31 באוגוסט 2017 נדרשות לציית לדרישות התקנים החדשים.
EN81-70 ACCESSIBILITY ELEVATORS (דרישות מותאמות עבור אנשים בעלי מוגבלויות)
תקן EN81-70 מגדיר את גודל תא המעלית ואת האביזרים שבו שנועדו להקל על הגישה למעלית לאנשים בעלי מוגבלויות. רק דגמי KONE EcoSpace, MonoSpace 500, MonoSpace 700, Transys,ו-MiniSpace עומדים בתקן EN81-70.
מעליות העומדות בתקן EN81-72 מכילות דלתות מילוט וסולמות לפעילות חילוץ והצלה. הרכיבים החשמליים בפיר המעלית ובתוך התא מוגנים מפני התזת מים. פתרון זה זמין עבור דגמי KONE MonoSpace 500 ו-MonoSpace 700.